I made this widget at MyFlashFetish.com.

Rabu, 1 Jun 2011

Ada Orang Berkenan kat * ! Euw~

Ada orang berkenan kat I ! Tak suka la ... geli. Muak. Saya muda lagi, jauhkan mende camni. Hate it. Seriously.

Camni kesahnya. Hari selasa minggu ni, saya pi pasar malam, nak beli makanan sikit.
Beli la ayam, nasi air, and so on ngan adik. Then, mak ada mintak belikan sawi, halia, and mee kuning . Sebab, malam tu nak buat mee rebus.

SO, kat pasar malam tu ada kedai jual bahan-bahan camni. So, saya pun pergi la beli.
Tengok-tengok, mee kuning ada, halia ada, sawi tak de. Then, I beli la yang mana ada. Sawi tu saya nak cari kat len la. But, Akak yang menjual kat kat situ, dia bagi free timun batang belambak. Ade la dekat 6 or 7 batang gitu. I just say, thanks.

Then, bawak balik umah. Malamnya mak cakap " ada orang berkenan kat mung la tu, nak buat menantu ! "..

EIII !!! PE KES NYA??! Geli la, muak, tak suka. euw~ im still young la. Jauhkan mende2 camtu. Sebabnya pe tau??! Kes timun ijau panajng tu la ni. Kalau ada orang bagi mende tu mean macam mak saya cakap tu. Orang tua dulu-dulu ni suka sangat mereka-reka. Lemah jantung. Saya tak percaya pun mende ni semua. Tapi ia tetap buat saya merasa euw~ (maaf kalau tergedik, but itu yang saya rasa) T_T .

Syukur la jugak kalau betul, mean laku la jugak saya ni. But I hate it ! tunggu la waktunya.

Dulu pernah sekali ada saudara saya. Si ibu kepada anak lelaki dia cakap sal nak jodoh-jodohkan I ngan anak dia. Macam seyes, macam gurau. Saya TAK SUKA ! Rasa muak, benci je tengok muka anak dia. Eii...geli ! Korang pernha rasa tak. Ah!

Sorry la..memang macam tu. haih! T_T Anybody please tell me, this is all false!


Tiada ulasan:

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com