I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sabtu, 11 Jun 2011

PENYU SENYUM BERSAMA PIALA FA 2011 !!!

YAHOOO!!! Alhamdulillah ~



Akhirnya TAMAT lah penantian 11 tahun oleh Pasukan Terengganu untuk menjulang piala FA 2011 dengan 2-1.
Bagus pemain-pemain Terengganu dan Kelantan. korang memang dah the best.
Pada saat masa separuh masa ke 2 akhirnya membawa sinar baru kepada Terengganu.
Terengganu terus mara dan terus bersemangat untuk penentu kemenangan.
Itulah semanangat pasukan dan rakyat-rakyat Tranung! PETEH GANU PETEH !!!

Akhirnya kekalahan 0-3 di stadium sendiri berbalas. Pemainter baik jatuh kepada MArzuki. ! TAhniah diucapkan..huhu.
Saya suka permaianan ganu yang semakin agresif pada saat-saat akhir. Tahniah kepada semua pemain-pemain pasukan TRANUNG !

Ini lah hadiah tuk YG DIPERTUA AGONG kita. =)

p/s: lanjut: tekan di sini

Rabu, 1 Jun 2011

Ada Orang Berkenan kat * ! Euw~

Ada orang berkenan kat I ! Tak suka la ... geli. Muak. Saya muda lagi, jauhkan mende camni. Hate it. Seriously.

Camni kesahnya. Hari selasa minggu ni, saya pi pasar malam, nak beli makanan sikit.
Beli la ayam, nasi air, and so on ngan adik. Then, mak ada mintak belikan sawi, halia, and mee kuning . Sebab, malam tu nak buat mee rebus.

SO, kat pasar malam tu ada kedai jual bahan-bahan camni. So, saya pun pergi la beli.
Tengok-tengok, mee kuning ada, halia ada, sawi tak de. Then, I beli la yang mana ada. Sawi tu saya nak cari kat len la. But, Akak yang menjual kat kat situ, dia bagi free timun batang belambak. Ade la dekat 6 or 7 batang gitu. I just say, thanks.

Then, bawak balik umah. Malamnya mak cakap " ada orang berkenan kat mung la tu, nak buat menantu ! "..

EIII !!! PE KES NYA??! Geli la, muak, tak suka. euw~ im still young la. Jauhkan mende2 camtu. Sebabnya pe tau??! Kes timun ijau panajng tu la ni. Kalau ada orang bagi mende tu mean macam mak saya cakap tu. Orang tua dulu-dulu ni suka sangat mereka-reka. Lemah jantung. Saya tak percaya pun mende ni semua. Tapi ia tetap buat saya merasa euw~ (maaf kalau tergedik, but itu yang saya rasa) T_T .

Syukur la jugak kalau betul, mean laku la jugak saya ni. But I hate it ! tunggu la waktunya.

Dulu pernah sekali ada saudara saya. Si ibu kepada anak lelaki dia cakap sal nak jodoh-jodohkan I ngan anak dia. Macam seyes, macam gurau. Saya TAK SUKA ! Rasa muak, benci je tengok muka anak dia. Eii...geli ! Korang pernha rasa tak. Ah!

Sorry la..memang macam tu. haih! T_T Anybody please tell me, this is all false!


Hari ini 1/6/2011 la ~

Ya Allah dah masuk 1 hari bulan 6 la ! Cepatnya masa berlalu. I tak buat lagi azam baru ni...
Azam mean, perancangan yang or perbaikan yang lebih elok sikit daripada bulan lepas. Tak sedor la. Hm. KOrang pulak macam mana?

Eh, jap2. Perubahan tu ada cuma sikit sangat la, tak berbaloi.
Oklah, azam kali ni nak online facebook 3 kali sehari je. Hehehe...ni dah cukup pendek tuk saya k.
Biasa lagi lama.

Cuti sekolah ni an, saya nak riadah ngan pamily...hehe.
Okay la petang ni nak tolong mak cuci kereta je. Pagi tadi rancang nak buat homework2 kimia. Petangnya nak buat sejarah. But semua tak jadi. Tak best betullah, azam tak kuat ni.

hm..k la. tu jela. Btw, my mum masak nasi dagang ari ni. Sedappp. Huhu.


Okay, tata. Thank for reading. DUn forget read entry bermakna saya untuk hari ini. Nah, ni dia -->jadi girl cumil ..hahaha. ^_^

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com