I made this widget at MyFlashFetish.com.

Rabu, 1 Jun 2011

Hari ini 1/6/2011 la ~

Ya Allah dah masuk 1 hari bulan 6 la ! Cepatnya masa berlalu. I tak buat lagi azam baru ni...
Azam mean, perancangan yang or perbaikan yang lebih elok sikit daripada bulan lepas. Tak sedor la. Hm. KOrang pulak macam mana?

Eh, jap2. Perubahan tu ada cuma sikit sangat la, tak berbaloi.
Oklah, azam kali ni nak online facebook 3 kali sehari je. Hehehe...ni dah cukup pendek tuk saya k.
Biasa lagi lama.

Cuti sekolah ni an, saya nak riadah ngan pamily...hehe.
Okay la petang ni nak tolong mak cuci kereta je. Pagi tadi rancang nak buat homework2 kimia. Petangnya nak buat sejarah. But semua tak jadi. Tak best betullah, azam tak kuat ni.

hm..k la. tu jela. Btw, my mum masak nasi dagang ari ni. Sedappp. Huhu.


Okay, tata. Thank for reading. DUn forget read entry bermakna saya untuk hari ini. Nah, ni dia -->jadi girl cumil ..hahaha. ^_^

Tiada ulasan:

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com