I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sabtu, 22 Januari 2011

HElp ME!!! anyone please!

Alhamdulillah, akhir nya dapat jugak saya bukak balik account blogger ni, dah lama tak buka sejak few weeks bukak sekolah dah tak ingat password.

Alhamdulillah, naseb bleh jumpa balik bila bukak laptop lama...syukran syukran ya Allah..

Okkeh, cerita terbaru dari Cik Grrr is, I got tawaran SBPI !!!
Woww tak sangka betul la laku jugak my PMR sijil kan?...alhamdulillah...

But, masalah sekarang ni, I tak tahu samada nak pergi or tak...

First, takot biler pi sana, cara belajar tak sama, susah nak ikot, maybe laju sangat ke...and ketinggalan, SPM pun down! (nooo!)

Second, takot tak tahan balik semula ke sekolah lama, malu laaa...but, kalau kerna hostel tu, Insya Allah I tak kesah, I try my best nk sesuai kan diri...

Third, still sayang school lama la...

Istikharah dah buat dah, and now, i have to think!

SO???....anyone can you help me, to make thid decision, opinion pun jadi la...anyone ada citer sal SBP ni boleh share kat sini, okay?...thank ypu so much!

2 ulasan:

MiZi berkata...

pergi wak.. peluang macam tu bukan senang nak dapat..

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/cemburu-la.html

Tanpa Nama berkata...

peluan mmg peluang but...
tq bgy pendpt...

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com