I made this widget at MyFlashFetish.com.

Selasa, 4 Januari 2011

Alam Senior 2011 - Sombong !

Tahun 2011 aku dah memulakan sebuah lembaran hidup baru sebagai senior kat sekolah aku.

Macam-macam perasaan muncul.Sungguh tak sangka, sekejap je aku membesar, masa terasa begitu pantas.

Kebetulan kat depan aku sekarang ada picture aku masa kecik-kecik dulu. Comel jugak, hihihi.

 Tersentak rasa nya tengok diri aku sendiri sekarang, betapa dah banyak yang berubah kat aku. Makin membesar. Ini lah hidup.

Masuk je tahun ni...

Aku rasa aku dah perlu semakin serius dalam hidup aku..
Aku dah nak kena belajar berdikari...
Aku kena dah mula tekad and betol-betol berusaha untuk kaut ilmu sebanyak mungkin...
Aku rasa aku dah semakin besar...
Aku rasa aku dah matured...

Ahhhhh ! Syok sangat !
Aku dah menjadi semakin risau dengan masa depan aku...
Aku happy dengan situasi aku sekarang.

Oleh kerana aku senior, aku jalan pun rasa lain je...hahahaha
Tambahan pulak aku berjawatan kat sekolah lagi la ego aku jadi nya.Kidding je.

~ hahaha, tapi aku tak sombong ek!~

So, hari-hari aku berjalan dengan baik, cuma hari pertama tu memalukan sikit laaa...
Alaaaa....camne laaa boleh jadik cam tu....malu nyerr...

(yang tu merupakan keaiban so, saya tak nak kasi tahu la yerk...hehehe...)

Okkeh tu sahaja dulu pengalaman senior 2011...

4 ulasan:

Budak Botak berkata...

ha3, jgn buli adik jr...

Cik Grrr berkata...

Insya Allah!..
hahaha..

woot-woot berkata...

kah kah kah

ko penakut ke ape bai ?

ko kalau rase betol tindakan ko,nape ko takut ngn komen aku ?


KENAPE DELETE KOMEN ?eh aku ade delete komen ko ke ?

wahhhh pandainye suruh aku carik buku dekat budak2 form 3..yer nanti aku cari

aku bukannye tak taw,nak berdakwah cara berhemah

but the point is im not dat good nak jadi pendakwah

aku bukan menegur secara berhemah sebab aku tak bajet aku baik

faham ? lagipon itu semua PARODY POST

walapon direct tapi itu satu sindiran,,bukan satu post TEGURAN

ko kene banyak belajar pasal selok belok bnde2 ni

bukan aku cakap aku bagos

takk..dlu aku lagi bodoh..sebodoh bodoh orang aku ni..jahat lak tu

itu aku pernah rase jugak..tapi aku tak pernah plak menilai orang secara direct

pffftttttt

woot-woot berkata...

walaikumussalam

eh eh eh..

aku komen macam ni bukan sebab aku hangin

dah memang gaya komen macam ni kalau orang komen aku BAJET kenal aku

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com