I made this widget at MyFlashFetish.com.

Selasa, 31 Mei 2011

Meh Buat Kosmetik Sendiri

Semalam kerana I ter-over rajin, pi bukak youtube then belek-belek video lawak, then sampai video cara pakai shawl, then sampai cara-cara luruskan rambut and lembut/lembabkan kulit wajah gitu! Hehe..~

But, sambil-sambil tu korang bleh la lembut jiwa disamping lembutkan rambut and kulit muka tu! dengan lagu Can You Take My Heart niMSN Onion Icons  !
Lagu ni best jugak, korang tekan button petak kat lagu Anuar Zain tu then bukak yang ni, k. Hehe ~ Tak mo tak pe la.





Nak tau tak buat macam mana? Easiest way ni. Tak perlu bajet mahal-mahal sangat. Eh, tak sabar-sabar nampak?! ^_^ Okay, meh sini nak habaq. First thing is, bahan dia, paling penting ni... ialah! --->YOGURT ! haaa! tu dia ~
Cara nak guna untuk :

1) Luruskan rambut.

Ambil 2 sudu besar yogurt add with a spoon olive oil. Then, mix it. Now, apply mende tuh kat rambut korang. Biarkan selama 30 minutes. Then bila agak-agak kering..you bilas dengan lukewarm water, then cool water. Done!

2) Lembabkan muka.

Ambil 1 sudu yogurt, then gunakan brush tuk sapu-sapu kat muka cute korang tu. Biarkan selama 20 minutes, then bilas with lukewarm water. Then, ... DONE!

Senang je an??! - Daripada pembacaa saya la...(baca yang kat bawah video tu,hehe), ramai yang cakap cara ni memang menjadi. So korang apa lagi? Buat la sekarang! MySpace

Just A simple tips from youtube to share wif  korang. ^_^
Nak lagi? You olz search youtube sendiri okay.


Nak tanya cikit, klu saya buat lagu ni untuk blog ni OK X? hihi..just asking...

Tiada ulasan:

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com