I made this widget at MyFlashFetish.com.

Isnin, 15 Ogos 2011

Setitis Kasih DI Bulan Ramadhan


Assalamualaikum wahai saudara-saudara seIslamku
...
Alhamdulillah sampai hari ni dah masuk 15 hari kita berpuasa dibulan ramadhan ni.
Sekejap je kan? Masa berlalu.....
So macam mana puasa korang okay ke tak...
CUkup ke tak...
Ibadah rasanya masam ke manis?

Semuanya korang sendirilah yang nilai...
Ambillah peluang ni...esok lusa kita tak tahu, masih hidupkah kita, matikah kita, semuanya ditangan Allah S.W.T..
Dikhuatirkan kita tak sempat berjumpa ramadhan akan datang.
Jadi ayuh lah kita sempurnakan setiap amalan pada bulan ramadhan kali ini.
Jangan sampai kita menyesal diakhirat kelak.
Rasanya tak puas nak bersoal pasal ramadhan...
Tak apalah, cuma kali ni saya nak share apa yang telah dishare oleh teman-teman facebook saya...
So, kat bawah tu korang baca lah ye...macam-macam ada.  


Manisan Untuk Korang.

The Beautiful Word Is ►الله"
Sweetest Name is ►محمد"
Most Beautiful Message Is ►اذان"
World Perfect Book Is ►قرآن"
And i'm Very Lucky That i'm ►مسلم"

Penunjuk Arah Gerbang Syurga Untuk Korang.

soalan--> Maaf tumpang tnya . Lorong CINTA Jalan SAYANG kampung RINDU daerah KASIH SAYANG bandar I MISS U Di mna??

jawapan--> Encik JLn terus ikut Jalan ILAHI , nampak Simpang 3 , masuk sblh Kanan , ikut jalan NIKAH , spAnjng JLn tu akn nampak Belah kanan , KdAI BATAS2 PERGAULAN & sblah kiri pasar sibuk sikit , iaitu pasar PERSIAPKAN DIRI . Haa itu tandanya eNcik brada di JLn btl. Semoga selamat sampai .  :)

Peringatan Keselamatan Pulang Berhari Raya ni.

Pesanan dari PDRM
Jika anda memandu diwaktu mlm dan cermin kereta dilempar telur ayam jgn on wiper atau pancut air.Terus memandu dgn apa yg mampu dilihat hingga tiba ditmpt slmt.Ini krn jika telur ayam bercampur air ia akn menjadi susu dan akan kaburkan 92.5% tahap pengelihatan kita yg akan memaksa kita berhenti.Disitulah kita akan menjadi mangsa perompak.Inilah teknik baru yg digunakan perompak dijalanan. - Polis DiRaja Malaysia...


Tiada ulasan:

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com