I made this widget at MyFlashFetish.com.

Rabu, 29 Disember 2010

" First Contest by Adam Haiqal"


Monkey Winks (not me, orang lain ek!)
"first contest by adam haiqal
uish adam, TAHNIAH dapat jugak buat first contest!
And thank you jemput saya !

~~~~~

ok ok, kita teruskan je, my very very very unforgetful memento tahun 2010 ni..

sebenarnya paling sweet sekali tahun ni, setelah kepenatan belajar selama 3 tahun di sekolah menengah.

huish berpulas pulas sampai putus urat keting grrr duk studi tuk pmr...

saya duk pi tuisyen tengah malam buta, kutu mata, kejang jemari menulis...
duk ikot kelas bahasa arab hari-hari cuti (paling sakit la ni nak bangun awal pagi weekend nak kena pergi sekolah pukul 8 or 8.30 balik pukul 12 or 12.30 hanya studi bahasa arab berjam-jam)...
naseb ustazah always kasi kitorang makanan freeMonkey Icons Cici, sedap pulak tu, boleh tambah berkali-kali, kasi semangat la kira nya my beloved Ustazah Rosliza nih...
kecil-kecil molek, sweet Ustazah Rosliza ni..

and akhir nyaaaa, phewww! dapat jugak A bahasa arab lam result sebenar.
Second time la dapat A bahasa arab.
yuhuuu!..Onion Iconsmakkk abahhh!!! tengok ni!

Hepi nya tengok muka Ustazah Rosliza saya time dia congrate saya, ya Allah, cumil giler!
MySpace

~hahaha~

subjek lain pulak, kesukaran Cik Grrr and friends ialah ketika nak buat studi group, nak pergi situ nak pergi sini, ada je halangan. Sampai satu saat kitorang dah macam fed up. Naseb baik kitorang dapat sokongan family jugak. So, alhamdulillah berjalan lancar la jugak. Itu yang sweet tu.

~hehehehe~

Alhamdulillah, saya dapat jugak merangkul result straight A's PMR for the first time tauu!...
MSN Onion Icons

~huhu~

~~~~~

and moment paling bangang paling kejam dalam sejarah hidup Cik Grrr tahun 2010 ni nak tau apa dia??!

Monkey Icon

Hisk!
My buddy for life! punyer kerja...
Tau dia buat apa??!

Monkey Icons

Dia kasi kelentong kasi runsing sama saya!
Dia neglect saya for a month.
I call dia tak angkat.
I hantar meseg dia tak reply.
I chat, dia tak balas.
I ajak lepak dia tak mari. 
( ari tu naseb baik saya pergi pustaka ngan adik, saya ajak dia, dia tak mari pun T_T,kalau tak keseorangan la eden. )

And HARI AMBIK RESULT PMR, I tegur dia tak layan.


Monkey Winks 
tak tau nape dia senyap je.

Tahu tak, betapa bersalah and tak senang duduk saya di buat nya, selama sebulan tu!
Ingatkan ada buat salah or something kat dia sampai dia marah or kecik hati kan.
So hantar meseg "sorry3", komen kat wall facebok laaa (but dia padam!)..
Tak nak la pergi rumah dia, sebab takut kena halau...
 hik3

Padahal dia sengaja neglect saya because nak uji my kesetiaan samada kitorang betol-betol best friend ever la konon...!!!

Dia nak tengok saya still care ke tak pasal dia even dia tak layan saya.
Dia dapat idea ni dari 1 blog yang suruh neglect your best friend for A MONTH !!!

A MONTH !!!

Monkey Emoticons yo bro, we succeed!..

If you succeed korang memang best friend.
Mission ni ada la syarat-syarat melampau dia sampai nak terajang je budak buat mission ni.
Last-last saya tahu bila dia hantar meseg kat saya few past days,
terkezut Cik Grrr membaca nya.
MySpace

camni dia tulis =

Surprise on BUDDY FOR LIFE!! Haha. I did it,aq join Dare your Friend challenge kt 1 blog ni yg cabar suh ignore slh sowg bez fren sndri slma sbuln.....bla bla bla....(syart ke 2 dia) htr text kt fren 2 slps sbuln sal sbnrnyew ngn kod "BUDDY 4 LIFE." yeah =p akhirnyew sleps sbuln aq b'jye n byk glew bnda yg aq kna thn drp nk kasi tau sbuln ni,huh.

~~~~~
Monkey Icon
Mana tak bengang giller aku!...
Hisk suka sangat join aktiviti melampau.

ok ok, yang last ni adam!
sian lak kena baca panjang-panjang.
hahaha..agagaga,

Monkey Icon Cici
AZAM TAHUN 2011 =

1) Insya Allah nak jadi muslimah dan anak yang lebih baik, nak tingkatkan lagi iman dan ilmu agama dalam hati.

2) Insya Allah nak jadi lebih berdikari tahun depan.

3) Nak belajar lebih rajin, untuk SPM, tak lama dah tu, 1 tahun je lagi.

4) Nak ubah sikap jadi lebih loving and being nice buddy to all.

5) Nak naikkan traffic my blog!

Amin.
Sekian saja daripada saya.
Wassalam.
Monkey Winks

tq for reading 

p/s: sorry tak der pic. juz kasi monyet-monyet ni jer...bleh tak? huhuhu, kasi tmp ke 3 pun jadi la..uhuk3..hehehe...tak dapat pun tak pe, nak share moment 2010 je ni. but tak nak la share part yang sadis-sadis, nak mula tahun baru ni kan?..ok dats all from me.

adam haiqal = letih daaa adam nak buat keputusan Onion Icons..membaca pun daa lenguh daa (dalam dilema Onion Emoticon Set )

grrr = solat istikharah la adam!

~hek3 huhu,iklan je ni~

TQ FOR READING again !!!







3 ulasan:

Encik Ska berkata...

Nice entry Cik Grrr :)
Monyet ni pun boleh, cute apa. Hehe.

cik grrr berkata...

huhuhu~
tq...

monyet tu c0py paste dr version my entry lama n dr blog adek . cute an?...hehe

Adam Haiqal berkata...

check it out siapa pemenang bagi contest Adam Haiqal sekarang!!

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com