I made this widget at MyFlashFetish.com.

Isnin, 14 Februari 2011

Wah Wah Wah! (simple thing about me as blogger)

Wah3..akhir nya tercapai jugak bilangan visitor blog ni 1000 lebih! hehe...alhamdulillah. Bleh la kasi semangat sikit!

Actually, perkara yang paling membuat blogger (me) happy and excited untuk menulis ialah apabila dia dapat share something dengan orang-orang lain (visitor/follower). Lebih syok lagi entry tu membantu orang and mampu memberi kebaikan or macam inspirasi. I like like like la sesangat bab yang ni.

And perkara yang paling best ialah apabila dia mendapati blog nya dikunjungi ramai orang!
And apabila ada orang meninggalkan komen dibawah entry mengenai entry tersebut.

Bukan setakat meninggalkan jejak di shoutbox. Kadang-kadang ada jugak orang melawat but tak tinggal jejak. Tapi tak pe lah asalkan yang paling penting dia baca entry tu sampai habis! and suka baca...thats all.

Bloggers ada matlamat dia tuk dicapai, ada blogger yang nk capai visitor ke 100 or 500  or seribu or nombor-nombor yang cantik or maybe jugak yang bermakna bagi dia(blogger).
0R! dia nak tinggikan side income dia melalui nuffnang misalnya.

Well, me, just nak share something dengan orang and nak nak tengok blog ni sentiasa ada orang.
Paling penting dorang enjoy baca entry, tapi susah nak buat tu, pa pe pun i'll find something interesting tuk di'share'kan.

Sebab tu Cik Grrr tak add nuffnang, maybe one day lah.

Itu je sedikit luahan kegembiraan Cik Grrr! (hihi, tak suka baca entry ni pun tak pe)

1 ulasan:

MiZi berkata...

saya selalu baca entry awak.. cuma saya masuk dalam golongan tak tinggal jejak.. kalau saya datang memang saya baca entry sampai habis

http://www.contengcorner.com/2011/02/takdir.html

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com