I made this widget at MyFlashFetish.com.

Khamis, 12 Mei 2011

Agak-agaknya!...

Assalamualaikum, dah berminggu-minggu tak update blog ni.
Minggu ni, saya exam...begitu juga minggu depan! So, lack of time update blog, tapi hari ni nak jugak.
Hehe, time free malas pulak, time busy ni la rajin sangat.

Okay, saya nak tanya la...
What do you feel if...

Katakan korang masuk pertandingan la, berpasukan. Mesti ada teamwork kan. So, you ni punye la kuat berlatih, kalau tima ada latihan je tak pernah tinggal, sakit ke demam ke korang pergi jugak. Korang sanggup bersusah payah, sampai meleleh peluh kat kaki. And, you ada kawan jugak dia ni memang kira macam dah pro la dalam pertandingan ni, sebab dia dah masuk banyak kali, macam senior la. Hmmm, then bila time bertanding tu. Korang tak dapat buat yang terbaik. But, kawan korang tu buat da best dah. Kira memang dah boleh nampak dia ni boleh menang acara individu. Korang sendiri pun yakin ngan dia. So, apa korang rasa...kalau korang tiba-tiba rezeki Allah bagi dapat menang bagi acara berindividu. But, kawan korang tu tak menang. And, kawan korang tu pulak macam kurang berpuas hati ngan korang.What do you feel??!

Hmm! camne ye?

Tiada ulasan:

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com