I made this widget at MyFlashFetish.com.

Khamis, 10 Mac 2011

Lawan Blog Siapa Load Paling Laju ! ~jom

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Meh pakat mai sini..
Kita pakat try test tengok siapa punyer website lagi laju..

Hehehe~
Actually tadi i pi lawat blog En. Afiq and terbaca and memang sengaja baca pun entry terbaru dia...

Pasal macam mana nak tahu website or blog load laju...
Just pi saja kat laman web ni... http://whichloadsfaster.com/

And tadi i ada try buat Grrr vs Afiq ...and da result is..
The winner is..
Hehehe... Rahsia laaa...
But korang boleh buat sendiri dengan member2 or any-any website, compare saje (ishk3 cam addmath plak! haha)

Okkeh, Dats all, i like sangat mende ni...Thank You Afiq.


1 ulasan:

MiZi berkata...

blog saya laju gak.. hhahahahaha

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com