I made this widget at MyFlashFetish.com.

Isnin, 13 Disember 2010

Pendam Hati Gadis

Assalamualaikum

Malam ni cik grrr rasa macam kurang bersemangat je.
Cik grrr tak tahu kenapa, rase down je, rase cam sedih je.
Sebenar nyer sejak akhir-akhir ni cik grrr ada sedikit masalah ngan teman2 cik grrr, susah hati cik grrr di buat nyer. Letih cik grrr nak memikir nyer! Cik grrr doakan dowrg berbaik hati maaf kan cik grrr...

Hmm, selain masalah teman cik grrr ada jugak masalah ngan seseorang lain, orang ni cik grrr anggap sebagai teman je, cik grrr tak nak lebih-lebih ngan makhluk bukan muhrim bergelar lelaki. cik grrr makin kurang selesa dengan dia buat masa sekarang.
Maybe di buat endah tak endah kot. Cik grrr pun rasa macam di pinggir.
Cik grrr dah jadi segan, dulu cik grrr boleh straight to da point je ngan dia sekarang tak, because cik grrr kecewa ngan dia.

Cik grrr rindu kat ramai orang sekarang ni, cik grrr masih di belenggu rasa bersalah, yang teramat sangat, tapi perangai cik grrr yang malas nak bertindak lebih2, di campur dengan ego cik grrr, huh, sukar tuk selesai kan.

Cik Grrr lemah!...sedih je rase nya sekarang.

Moral cik grrr nak kasi tau: 

1) jangan lah awak neglect seseorang, cuba lah untuk contact teman2 awak sekiranya dah lama tak dengar khabar. Cuba lah untuk jadi prihatin, Insya Allah diri kita juga akan merasa bahagia bersama teman2.

2)sekiranya anda menyimpan perasaan terhadap seseorang, jangan terlalu mengharap, kerana anda mungkin kecewa, mungkin juga tidak. Tetapi, ingat lah hanya ada 1 yang sentiasa menyintai dan mengingati awak...ALLAH S.W.T...Dia tidak akan pernah lalai dari mengingati diri mu, dan tak kan pernah berhenti menyintai mu. Selangkah kamu menghampiri NYA...seribu langkah Allah menghamoiri mu.

Semoga kamu menjalani hari-hari yang indah bersama orang sekeliling kamu.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huhuhu..dah lma la cik grr nye crite nieyh..sy br nk coment..hehe
crite cik grr ni dah tejadi mcm saya skrng niey..adehhhh...nek stress kekdg2..cik grr skrng mcm ne?dah ade resolution ker...ending mcm ne lak skrng.cecite... ^_^..i need some advice from u...

cik grrr berkata...

Soe late reply, sbb lma x bkk blog..hehe..hm, berkwn ni kdg2 mmg m'buatkn kita stress. Haha..

Skrg mmg dh OK..
klo bab kwan tu saya lebih giv n take la.. hm not evryone perfect, as fren cuba fahami kwn kita tu. Kdang2 myb diorg ada mslh...or myb jens dia cmtu..so pling penting sbnrnya pd sy,perlu ditegur kwn kita tu...good fren akn bantu kwn dia utk jd lbh baik. Bkn skdr liht sjha kwnnya jatuh krna skapnya.


Pasal yg 1 lgi tu..hihi..
Sy keep the feeling save, lama2 sya sdar, mmg bnar perasaan tu adalh fitrah, n ianya cuma sementra. Alhamdulillah sy x ambil nya serius sgt..so we still kawan. N sy suka cara ni. Saya cuma nk jga iman, x nk jd lagha-lalai drpd m'ingti Allah S.W.T. ...

Hm, itu jelah sy bleh sharekan.MOga membantu.. ^^

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com