I made this widget at MyFlashFetish.com.

Rabu, 15 Disember 2010

Tutup pc anda sekarang !!!

cepat tutup personal computer (pc) anda sekarang!!!
dan cepat keluar rumah sekarang, because there is important thing you have to do !!!

and IT IS !!!
it is to fresh and give your mind rest.

awak tahu tak?..
sekiranya awak menghabiskan banyak masa mengadap pc berjam jam, dengan bermain game and ,melayan facebook, twitter, and maybe berblogging jugak (terkena atas batang idung leper ni -_-)

 hahaha

anda boleh menyebakkan otak anda menjadi benak dan anda akan menjadi pelupa !!!

atau bahasa yang mudah awak akan hilang memori..
saya cakap macam ni kerana semua ni dah terjadi pada Cik Grrr..

T_T

But, Cik Grrr cuba untuk mengatasi semua ni dan cuba kembalikan memori Cik Grrr..
Kadang-kadang baru je beberapa minit or saat je Cik Grrr tengok/dengar/lihat something tu pastu lupa..
Huh!
Tu perkara biasa, macam mana dengan ilmu yang kita belajar??!...RUGI TAK???..

Lu pikir la sendrik (nabil raja lawak)

Cik Grrr not sure sejauh mana kenyataan ni betul because Cik Grrr nyatakan nya berdasarkan pengalaman Cik Grrr..

So Cik Grrr hanya hendak beri LAST WARNING (ceh!..hehe) kat penagih alam maya and pc!


JGN HABISKAN TERLALU LAMA MASA MENGADAP PC!



p/s: kalau ada silap dan salah minta maaf, maybe tak semua orang macam Cik Grrr kan?..mana yang baik ambik pengajaran okay...and kalau sesiapa ada maklumat tambahan or info betul tapi bercanggah sila komen, sama-sama kita betul kan, okay..thx ye!

Tiada ulasan:

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com