I made this widget at MyFlashFetish.com.

Jumaat, 31 Disember 2010

ZzzraaahHH ! tutup kedai.

Assalamualaikum,

Esok dah masuk Tahun Baru 2011!!!

Apa azam korang ha?..

Mari kita doa sama-sama, doa aku sendiri je ni.
Ringkas je.


Bismillahirohmanirrohim, ya Allah ya Tuhan kami, kami bersyukur kepada Mu, dengan izin Mu, kami masih mampu bernafas di atas dunia ini sehingga hari ini. Alhamdulillah. Ya Allah kau jadikan lah hari-hari yang telah berlalu dalam hidup kami sebuah kehidupan yang memberi kami kenangan dan pengajaran yang bermanfaat untuk kami meneruskan hari-hari yang akan menjelang tiba pada esok hari nya. Kau kuatkan lah kami untuk menhadapi hari-hari mendatang. Kau jadikanlah kami antara golongan-golongan yang soleh-soleh dan solehah-solehah. Kau murahkan lah rezki kami pd hari-hari mendatang, Kau berikanlah kami sumber rezki yang halal dan Kau redhai lah rezki kami. Kau jadikan lah hari-hari mendatang lebih baik adri hari-hari sebelum nya. Robbanaatina fiduniahasanah, wa filakhirati hasanah, wa kina azabannar. Amin.

Tu je, doa secara umum untuk tahun hadapan.


15 tahun aku sudah bernafas atas dunia,
hmmmmm....banyak nya...
macam-macam...


2010 ~ berlalu.
Sekian, penutup tahun 2010.
Wassalam.


.
(noktah)

p/s: ada silap mana2 sila betul kan, saya bukan pandai sangat pun, just cuba terbaik je, Insya Allah tahun depan mau jadi lebih baik. Amin.

Love mak, abah, angah, acik, adik, tok ki, tok, tok ki, cik, and semua, and all my friends, korang la hidup aku.Moga tahun depan silaturahim@ukhuwah kita makin rapat dan mesra. Amin.

2 ulasan:

M I A J A M A L U D D I N berkata...

hahaha.. happy new year dear.. :)

MiZi berkata...

mizi nak ajak baca

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/tahun-baru-dan-kerja.html

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com