I made this widget at MyFlashFetish.com.

Khamis, 30 Disember 2010

Queencontrol, suami roman

wah ! best nya cuti panajng nih ! dah nak habis dah, rasa macam tak puas cuti je !
waaaa, kenapa mesti balik kerja !

so, dekat nak bukak sekolah ni lah si suami and si isteri mula la busy busy mau cari peralatan sekolah anak and perkakas pakaian anak, mau pergi tempah baju dah tak sempat, ada yang mampu buat sendiri buat sendir, yang tak mampu (tak reti) pergi buat jenjalan pastu buat hulur. siap.


...

ok, tu bukan citer sebenar, hehehe, berbelit la.

Animated Pictures Myspace Comments
ouch3!
MyNiceProfile.com

kesah nya, pasal lunch, si isteri seorang cikgu sekolah.
hari-hari sebelum nya dia busy dengan sekolah, al-maklum la cikgu, budak-budak baru daftar masuk sekolah laa, apa laa...bla bla bla....

but hari ni dia tak busy.
dia pemalas duk rumah dari pagi sampai tengahari tak buat pape.
dia jenis queencotrol kat rumah.
hari ni dia malas masak2 banyak lauk berbagai...dia just mau masak nasi goreng, because semalam ada nasi putih lebih. So nasi tu tak banyak cukup untuk dia and anak-anak je. Husband dia jenis orang pemilih sikit bab makan.

So, dia cakap kat husband dia,

Queen = Abang, sayang malas masak la hari ni, nasi lam periuk tu cuma cukup tuk alas my perut and baby kecik lam perut ni and anak-anak je. Ayang ingat nak buat nasi goreng kosong je. Kalau abang mau makan, abang pi bedal kat warong Wak Seman tu ae. Ayang letih la, lagipun ayang malas nak kotor kan dapur ni, Bulan lepas baru lepas gosok2 kasi bersih. Okay?

(isteri ngandung rupa nya)

Suami = Yela yela, kalau abang nak masak ayang cakap tak nak dapur kotor, kalau abang tolong bersih kata tak licin, tak bersih. Abang lunch kat luar jela. Ayang tak mau order pape ker??! Kalau abang mau pii kedai Janda Berhias bleh?

Queen = Abang !!! Abang jangan makan, duk umah jaga saya and anak-anak. Mana tau penjahat mai nak bunuh ayang nanti. Ayang ni dah la sarat nak lari tak larat, berbuntal dah perut ni...tertunggang tunggek perut ayang gendong anak lari.

Suami = Alahai, cian nyer...kenapa pulak nak bunuh ayang?

Queen = Ntah! Saje saje kot. Sian tengok ayang berbuntal ni bermadu ngan Janda Berbunga Tahi Ayam tu kot. (kasi muncung mulut 40 depa)

Suami = Hahaha, ayang ni ada ada jela, Suka sangat cakap camtu kat orang, nanti lekat kat anak tu baru tau.

Queen = Tak mo tak mo laaa lekat kat anak. Jangan la pi sana k. Tapi abang ingat kalau orang tanya kenapa abang makan luar, abang jawab cam biasa okkeh?

Suami = Hurmmph, yelah, nak buat camne...ayang dah didik abang camni...

Queen = Cuba ulang sikit, ayang mau dengar...betul ke tak!

Suami = Yela... isteri saya tu banyak kerja nak urus anak-anak lagi, nak masak lagi, nak kemas rumah lagi, lagi pun dia busy dengan pendaftaran budak sekolah akhir tahun camni. Saya ni pulak busy duk pi sana pi sini busy dengan kerja, maklum lah kerja sendir, tokey ! (senyum skit).

Queen = Wahhh ! Abang dah kasi improvement !.Ten kiup yaa abang sayang ! But jangan la pi kedai Janda tuuu! (muncung lagi)

Suami = Yela sayang ku. Abang pi dulu, ayang bek bek kat rumah okay. Kalau penjahat mai ayang buat camne?

Queen = Alah senang je, ayang pukau sama dia sambil goyang2 perut buntal ni.

Suami = Ayang jangan melalut la, ayang kunci rumah tau. Kalau ada orang penjahat mari, ayang call abang tau.  Abang kan hero satu rumah kita ni !..no one can beat abang.


Queen = Hahaha, tak pe abang, senapang patah ayah abang, bekas hero rumah mak abang ayang simpan lagi, nanti ayang kasi gegar penjahat punya hotak guna yang tu je. Okay.

Suami = Larat ke angkat senapang sama perut boyok camtu? Okay lah sayang, abang pi dulu la.


Queen = Lom cuba lom tau. Abang, cium pipi sikit, dahi skit. Dah.... tata. Drive bek bek tau, kalau jumpa lembu tengah jalan abang drift cam bese okay. Kasi gegar 1 kampung situ.

Suami = Drift?!...don't worry ayang, my proffession tu. Tata. Love you. Muawh!

suami dia ni baik punye orang, eventhough isteri queen control dia tak merungut pun, dia honest lagi dengan isteri dia.Suami/Isteri yang bersabar dengan tingkah Isteri/Suami nya akan mendapat kebaikan.Percaya lah.
Inilah kesah bercinta lepas kahwin, still romantic. =p. dorang blurrr sikit kot !

Okkeh, thats all for this night.

Tq for reading !


2 ulasan:

skooz-san berkata...

haha ! tu bile pompuan yg kontrol. lau laki kontrol. uwaa~ masalah rumaa tangge~ :P

cik grrr berkata...

haha,
kingcontrol la jwb nye!
laki control agak2 camne la! huhu...~

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com