I made this widget at MyFlashFetish.com.

Selasa, 28 Disember 2010

Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel

Hehehehe...





TUTUP : 11.1.11

CIK GRRR
http://dialoghidup.blogspot.com/
(besar punye, kasi nampak satu dunia,hehehe)


OK TO SESIAPA YANG NAK JOIN BLOGLIST WAN HAZEL SILA LA JOIN.TERBUKA KEPADA SEMUA!
dateline deadline : 11.1.11


saya pun baru je join berblogging sama blog En. Wan Hazel nih.
Baru beberapa hari.Tak banyak la saya tau.
But, saya ada satu prasangka kat wan...
 
~huhuhu~

jap gi saya kasi tau...uhuk3, saya tak berapa sihat sebenarnya,sejak kelmarin batuk and demam je. 
But demi nak join bloglist Encik Wan Hazel ni punyer pasal, rajin la jugak saya membuat entry ni.

Ari tuuu,...mula2 bukak Wan punyer blog, hulamakkk, dia punyer banner and widget mantop beb!..
Blog dia simple sangat and cheerful  je saya tengok (tak tipu)
~hahaha~

lam blog dia ni, ada banyak tutorial laaa...
dia ni minat  nak jadi Cikgu Wan Hazel kot. Suka mengajar orang.
and dia suka buat contest.


And tadi sempat tertengok entry En. Wan pun minat kitti mitti (kucing) ek!
Sama laaa...huhuhu...


And kat entry Wan selalu jumpa tagline ni,
 (Maaf penggunaan kata "AKU" pada yang lebih berusia) 

~bagus wan, yang tua kita hormati~




So prasangka saya kat Wan ni dia baik.
^_^


~hehe, bukan nak ambik hati wan k, ikhlas ni~

sebab, Wan ni rajin bebebor duk menerangkan tutorial kat blogger2 yang murai menanya pasal tutorial kat blog En. Wan Hazel. 
Kami ni En. Wan, dahaga ilmu and kekreatifan En. Wan Hazel.
En. Wan siap nak tolong buat lagi tuk dorang.

Hehehe...saya pun join la sekaki...
Apa salah nyer.
=p

Honestly saya nak join Wan punyer bloglist ni because dia punyer blog dah berjaya. So ingat nak tinggal jejak la kasi ingat selalu boleh tumpang sekaki (kalau Wan tak kesah). And ambik aura blog dia. ;)
hehe..

OK LA TU JE SIKIT DARIPADA REVIEW KASAR BLOG
En.@Cikgu Wan Hazel ^^



2 ulasan:

Wan_hazel berkata...

tengs taw sudi join...

cik grrr berkata...

erm, welcme wan!T_T

Awak! / Akak! / Bro! / Mak Cik! / Pak Cik!






ShoutMix chat widget
Thank You Myspace Comments
MyNiceProfile.com